Begrebet indkvartering.

(automatisk oversættelse, endnu ikke verificeret)

Indkvartering er handlingen og virkningen af indlogering eller indkvartering (hosting, afgående). Den mest hyppige brug af udtrykket er forbundet med det sted, hvor folk overnatter eller lejr, som regel i midten af en tur eller i løbet af ferien. Hoteller, vandrerhjem og kroer er typer af indkvartering.

Eksempler:

  • "Når vi kommer til byen, den første ting at gøre, er at kigge efter en logi til at tilbringe natten,"
  • "I betragtning af det store antal mennesker, der rejste til Sydafrika for at deltage i turneringen finalen, flere byer opbrugt deres logi,"
  • "Vil du tankerne give mig indkvartering i dit hus? Jeg har lige haft en kamp med mine søstre, og jeg har ikke lyst til at sove med dem. "

Den økonomiske sektor, som omfatter alle økonomiske aktiviteter i forbindelse med levering af indkvarteringstjenester, er gæstfrihed. Disse virksomheder tilbyder tjenester af forskellige kategorier, der er klassificeret i henhold til en række stjerner. Stjernede hoteller er de mest basale, mens femstjernede hoteller kombinerer komfort og luksus.

På et bredere plan omfatter menneskelig indkvartering begrebet permanent opholdssted (som kan være et hus beboet af en familie, en individuel lejlighed, et børnehjem, et ældrebolig, en kollektiv bolig for studerende osv.). Der er også andre typer af midlertidig indkvartering, der ikke har at gøre med hoteller, ligesom de mennesker, der er i fængsel eller på et hospital.

Web hosting, endelig, er en tjeneste, der består af lagring af digitale oplysninger (dokumenter, billeder, videoer, lydbånd og andre typer af indhold) på en server, der er tilgængelig via internettet.

https://conceito.de/alojamento

 

SYNONYMER FOR «BOLIG»

Følgende ord har samme eller identiske betydning som "indkvartering" og tilhører den samme grammatiske kategori.

Synonymer for indkvartering:

  • Abarracamento
  • Overnatning
  • Indkvarteringen
  • Hostel