Het concept van de accommodatie.

(automatische vertaling, nog niet geverifieerd)

Accommodatie is de actie en het effect van onderdak of accommodatie (hosting, pensioen). Het frequentste gebruik van de termijn wordt geassocieerd met de plaats waar de mensen overnachten of kamp, gewoonlijk in het midden van een reis of tijdens de vakantieverblijven. Hotels, hostels en herbergen zijn soorten accommodatie.

Voorbeelden:

  • "Als we naar de stad, het eerste wat je moet doen is op zoek naar een accommodatie om de nacht door te brengen,"
  • "In het oog van het grote aantal mensen die reisden naar Zuid-Afrika om de toernooi finale bij te wonen, verschillende steden uitgeput hun onderdak,"
  • "Zou je het erg geven me accommodatie in uw huis? Ik had net een gevecht met mijn zussen en ik voel me niet als slapen met hen. "

De economische sector, die alle economische activiteiten met betrekking tot het aanbieden van accommodatie diensten omvat, is gastvrijheid. Deze vestigingen bieden diensten van verschillende categorieën die zijn ingedeeld volgens een aantal sterren. Sterren hotels zijn de meest elementaire, terwijl vijf-sterren hotels combineren comfort en luxe.

Op een breder niveau, de menselijke accommodatie omvat de notie van permanente verblijfsvergunning (die kan worden een huis bewoond door een gezin, een individueel appartement, een weeshuis, een ouderen tehuis, een collectieve residentie voor studenten, enz.). Er zijn ook andere soorten van tijdelijke accommodaties die niet te maken hebben met hotels, zoals die mensen die in de gevangenis of in een ziekenhuis.

De web hosting, ten slotte, is een dienst die bestaat uit het opslaan van digitale informatie (documenten, afbeeldingen, Video's, audio en andere soorten inhoud) op een server die toegankelijk is via het internet.

https://conceito.de/alojamento

 

SYNONIEMEN VAN «ACCOMMODATIE»

De volgende woorden hebben een gelijkaardige of identieke betekenis aan ' accommodatie ' en behoren tot dezelfde grammaticale categorie.

Synoniemen van de accommodatie:

  • Abarracamento
  • Accommodatie
  • Kwartieren
  • Hostel