Konceptet boende.

(automatisk översättning, ännu ej verifierad)

Boende är åtgärden och effekten av logi eller Logi (hosting, pension). Den vanligaste användningen av termen är förknippad med den plats där människor övernatta eller läger, vanligt vis i mitten av en resa eller under semestern. Hotell, vandrar hem och värdshus är typer av boende.

Exempel:

  • "När vi kommer till stan, är det första att göra leta efter ett boende att tillbringa natten,"
  • "Med tanke på det stora antalet människor som reste till Sydafrika för att delta i turneringen finalen, uttömde flera städer deras logi,"
  • "Vill du ge mig boende i ditt hus? Jag hade bara en kamp med mina systrar och jag känner mig inte som att sova med dem. "

Den ekonomiska sektorn, som omfattar all ekonomisk verksamhet i samband med tillhandahållandet av logi tjänster, är gästfrihet. Dessa anläggningar erbjuder tjänster i olika kategorier som är klassificerade efter ett antal stjärnor. Stjärniga hotell är de mest grundläggande, medan femstjärniga hotell kombinerar komfort och lyx.

På en bredare nivå, inkluderar mänskligt Boende begreppet permanent uppehålls tillstånd (som kan vara ett hus som är bebodd av en familj, en enskild lägenhet, ett barn hem, ett äldre hem, en kollektiv bostad för studenter, etc.). Det finns också andra typer av tillfälliga boende som inte har att göra med Hotell, som de människor som är i fängelse eller på ett sjukhus.

Webbhotell, slutligen, är en tjänst som består av att lagra digital information (dokument, bilder, video, ljudet och andra typer av innehåll) på en server som är tillgänglig via Internet.

https://conceito.de/alojamento

 

SYNONYMER TILL «BOENDE»

Följande ord har en liknande eller identisk innebörd som "boende" och tillhör samma grammatiska kategori.

Synonymer av boende:

  • Mer från Abarracamento
  • Boende
  • Inkvartera
  • Hostel