Käsite Majoitus.

(Automaattinen kääntäminen, ei vielä varmistettu)

Majoitus on toiminta ja vaikutus majoituksen tai majoituksen (hosting, eläkkeelle). Yleisin käyttö termi liittyy paikkaan, jossa ihmiset yöpyvät yhdessä yössä tai leirin, yleensä keskellä matkaa tai lomien aikana. Hotellit, hostellit ja Maja talot ovat Majoitus tyyppejä.

Esimerkkejä:

  • "Kun saamme kaupunkiin, ensimmäinen asia on etsiä Majoitus viettää yön"
  • "Kun otetaan suuri joukko ihmisiä, jotka matkustivat Etelä-Afrikkaan osallistumaan turnauksen finaaliin, useissa kaupungeissa loppuun niiden majoitusta,"
  • "Voisitko antaa minulle majoituksen talosi? Minulla oli vain taistella sisareni kanssa enkä tunne kuin nukkuminen heidän kanssaan. "

Taloudellinen sektori, joka käsittää kaikki Majoitus palvelujen tarjoamiseen liittyvät taloudelliset toimet, on vieraan varaisuutta. Nämä laitokset tarjoavat palveluja eri luokkiin, jotka luokitellaan mukaan useita tähtiä. Star Hotellit ovat alkeellisimpia, kun taas viiden tähden hotelleissa yhdistyvät mukavuus ja ylellisyys.

Laajemmalla tasolla, ihmisen Majoitus sisältää käsitteen pysyvän oleskelu luvan (joka voi olla talo asuu perhe, yksittäinen asunto, orkotija, vanhusten koti, kollektiivinen asuinpaikka opiskelijoille, jne.). On olemassa myös muita väliaikaisia Majoitus paikkoja, joita ei tarvitse tehdä hotelleissa, kuten vankilassa tai sairaalassa oleville henkilöille.

Web hosting, lopuksi, on palvelu, joka koostuu tallentaa digitaalista tietoa (asia kirjoja, kuvia, videoita, audios ja muunlaisia sisältöä) on palvelin, joka on saatavilla Inter netin kautta.

https://conceito.de/alojamento

 

SYNONYYMEJÄ «MAJOITUS»

Seuraavilla sanoilla on samanlainen tai identtinen merkitys "majoitteille" ja ne kuuluvat samaan kieliopilliseen luokkaan.

Majoituksen synonyymejä:

  • Ja Abarracamento
  • Majoitus
  • Neljänneksiksi
  • Hostel